0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania

Hotel Termal din Baile Felix este o oază de relaxare și confort, situată în apropierea băilor termale și a altor atracții turistice importante din stațiune.

Situat în inima stațiunii Baile Felix, Hotel Termal este locul perfect pentru cei care caută o experiență relaxantă și reconfortantă. Hotelul oferă camere confortabile și bine echipate, cu aer condiționat și balcon privat, unde oaspeții se pot bucura de priveliști frumoase asupra stațiunii sau a zonei înconjurătoare.

Facilitățile hotelului includ o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness și un spa complet echipat, unde oaspeții se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje relaxante.

Restaurantul hotelului servește preparate delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, iar barul este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail.

Hotelul este situat în apropierea băilor termale, astfel că oaspeții se pot bucura de apele termale terapeutice și de alte atracții turistice importante din Baile Felix.

Cu o ambianță liniștită și relaxantă, Hotel Termal este alegerea perfectă pentru o escapadă romantică sau o vacanță în familie într-un cadru de lux și confort. Rezervați acum pentru a vă bucura de toate acestea și multe altele la Hotel Termal din Baile Felix.