0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania
Hotel President Superior

Hotel President Superior

Situat în inima stațiunii Baile Felix, Hotel President este o oază de relaxare și confort. Cu camere elegante, facilități moderne și o locație convenabilă în apropierea băilor termale și a altor atracții turistice importante

Hotel President este un hotel modern și elegant, situat în inima stațiunii Baile Felix. Acesta oferă camere confortabile și bine echipate, cu aer condiționat și balcon privat, unde oaspeții se pot bucura de priveliști frumoase asupra orașului sau a zonei înconjurătoare.

Hotelul dispune de o gamă variată de facilități, printre care o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness și un spa relaxant, unde oaspeții se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje.

Restaurantul hotelului servește preparate tradiționale românești și internaționale, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, iar barul este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail într-un cadru elegant și relaxant.

Hotel President este situat în apropierea băilor termale și a altor atracții turistice importante din Baile Felix, fiind locul ideal pentru o vacanță relaxantă și plină de confort. Rezervați acum pentru a vă bucura de o experiență de neuitat într-unul dintre cele mai bune hoteluri din stațiune.