0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania
Hotel President Business/Spa

Hotel President Business/Spa

Hotel President Business/Spa este un hotel de lux situat în inima stațiunii Baile Felix, ce oferă o gamă largă de facilități de afaceri și spa pentru o experiență de neuitat.

Camerele elegante și moderne sunt dotate cu aer condiționat și minibar, iar oaspeții se pot relaxa în fața televizorului cu ecran plat sau pot admira priveliștea de pe balconul privat.

Pentru cei interesați de afaceri, hotelul oferă săli de conferințe și întâlniri complet echipate cu tehnică de ultimă generație și conexiune la internet Wi-Fi, pentru a asigura succesul evenimentelor organizate.

În timpul liber, oaspeții se pot relaxa la piscina interioară și exterioară, în centrul de fitness sau la spa-ul complet echipat, unde se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje relaxante.

Restaurantul hotelului servește preparate delicioase, iar barul elegant este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail într-un cadru elegant și relaxant.

Cu o locație ideală, la doar câțiva pași de cele mai importante atracții turistice din Baile Felix, Hotel President Business/Spa este alegerea perfectă pentru o vacanță de afaceri sau o escapadă romantică într-un cadru de lux și rafinament. Rezervați acum pentru a vă bucura de experiența de neuitat pe care o oferă Hotel President Business/Spa.