0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania

Situat într-un cadru elegant și rafinat, Hotel Palace din Baile Govora este o alegere perfectă pentru o vacanță relaxantă și plină de confort.

Situat într-un cadru idilic și liniștit, Hotel Palace din Baile Govora este un hotel de lux ce oferă o experiență deosebită oaspeților săi. Camerele elegante și spațioase sunt dotate cu aer condiționat, minibar și televizor cu ecran plat, iar oaspeții se pot bucura de priveliști spectaculoase asupra stațiunii sau a Munților Carpați de pe balconul privat.

Facilitățile hotelului includ o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness și un spa relaxant, unde oaspeții se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje.

Restaurantul hotelului servește preparate tradiționale românești și internaționale, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, iar barul este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail.

Cu o locație convenabilă în apropierea băilor termale și a altor atracții turistice importante din Baile Govora, Hotel Palace este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și plină de confort.

Cu o ambianță liniștită și relaxantă, Hotel Palace este locul ideal pentru o escapadă romantică sau o vacanță în familie într-un cadru de lux și rafinament. Rezervați acum pentru a vă bucura de toate acestea și multe altele la Hotel Palace din Baile Govora.