0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania

Hotel Lotus Therm este un hotel de lux situat într-un cadru natural pitoresc, în stațiunea Baile Felix. Acesta este dotat cu toate facilitățile moderne, oferind oaspeților o experiență de neuitat.

Situat în mijlocul unui peisaj pitoresc și liniștit, Hotel Lotus Therm este un refugiu perfect pentru cei care caută relaxare și confort. Cu camere spațioase și bine echipate, dotate cu aer condiționat și minibar, oaspeții se pot bucura de o priveliște spectaculoasă asupra stațiunii Baile Felix de pe balconul privat.

Facilitățile hotelului includ o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness și un spa relaxant, unde oaspeții se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje.

Restaurantul hotelului oferă preparate delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, iar barul este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail.

Hotelul este situat în apropierea băilor termale, astfel că oaspeții se pot bucura de apele termale terapeutice și de alte atracții turistice importante din Baile Felix.

Cu o ambianță liniștită și relaxantă, Hotel Lotus Therm este alegerea perfectă pentru o escapadă romantică sau o vacanță în familie într-un cadru de lux și confort. Rezervați acum pentru a vă bucura de toate acestea și multe altele la Hotel Lotus Therm din Baile Felix.