0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania
Hotel International

Hotel International

Hotel International**** este conceput ca un centru modern de cura balneara, relaxare si conferinte, redeschis la începutul anului 2007 dupa ample lucrari de renovare, modernizare si extindere

Hotel International este locul ideal pentru o vacanță relaxantă și confortabilă în stațiunea Baile Felix. Acest hotel de lux oferă camere spațioase și elegante, dotate cu toate facilitățile moderne, precum TV cu ecran plat, minibar și acces gratuit la internet Wi-Fi.

Hotelul dispune de o gamă largă de facilități pentru relaxare și divertisment, inclusiv o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness, terenuri de tenis și un spa complet echipat, unde oaspeții se pot bucura de o varietate de tratamente de înfrumusețare și masaje relaxante.

Cei interesați de gastronomie vor fi încântați de oferta culinară bogată a hotelului, care include atât preparate tradiționale românești, cât și preparate internaționale, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară.

Cu o locație convenabilă, la doar câțiva pași de cele mai importante atracții turistice din Baile Felix, precum băile termale și parcul acvatic, Hotel International este alegerea perfectă pentru o vacanță memorabilă într-un cadru de lux și confort. Rezervați acum pentru a vă bucura de experiența de neuitat pe care o oferă Hotel International.

Renumit pentru programele de terapie, centrul de Wellness &SPA si tratament al hotelului utilizeaza în mod ideal proprietatile curative ale apelor, continuând astfel traditia milenara a bailor cu apa termala.

Este singura unitate hoteliera din România careia i-a fost acordata sigla EUROPESPA-med, care atesta îndeplinirea standardelor Asociatiei Europene a Statiunilor Balneare (ESPA) referitoare la infrastructura generala a terapiilor, igienei si securitatii turistilor.

SERVICII INCLUSE

Acces gratuit la piscinele interioare si exterioare cu apa termala, sauna, jacuzzi.