0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania

Grand Hotel Minerva din Baile Herculane este un hotel de lux cu o istorie îndelungată și o ambianță rafinată și elegantă.

Camerele sunt decorate cu gust și eleganță, oferind oaspeților o atmosferă plăcută și confortabilă. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor cu ecran plat și minibar, iar unele camere au balcon cu vedere panoramică asupra munților.

Facilitățile hotelului includ o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness și un spa relaxant, unde oaspeții se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje.

Restaurantul hotelului oferă o gamă largă de preparate delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, iar barul elegant este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail.

Grand Hotel Minerva este situat într-un cadru natural spectaculos și este locul ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețile naturii. Hotelul se află în apropierea băilor termale și a altor atracții turistice importante din Baile Herculane, oferind oaspeților posibilitatea de a explora zona și de a se bucura de tratamente spa de calitate.

Cu o istorie bogată și o ambianță elegantă și rafinată, Grand Hotel Minerva este alegerea perfectă pentru o escapadă romantică sau o vacanță de lux în Baile Herculane. Rezervați acum pentru a vă bucura de toate acestea și multe altele la Grand Hotel Minerva din Baile Herculane.