0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania

Diana Resort din Baile Herculane este un hotel de lux situat într-un peisaj pitoresc și liniștit, oferind oaspeților o experiență de neuitat.

Diana Resort este un hotel de lux situat în inima naturii, în apropierea stațiunii Baile Herculane. Camerele elegante și confortabile sunt dotate cu aer condiționat, minibar și televizor cu ecran plat, iar oaspeții se pot bucura de priveliști spectaculoase asupra munților din jur de pe balconul privat.

Facilitățile hotelului includ o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness și un spa relaxant, unde oaspeții se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje.

Restaurantul hotelului servește preparate delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, iar barul este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail într-un cadru elegant și relaxant.

Cu o locație convenabilă, la doar câțiva kilometri de mai multe obiective turistice importante, cum ar fi cetatea Romană și băile termale, Diana Resort este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și plină de aventuri în mijlocul naturii.

Cu o ambianță liniștită și relaxantă, Diana Resort este locul ideal pentru o escapadă romantică sau o vacanță în familie într-un cadru de lux și confort. Rezervați acum pentru a vă bucura de experiența de neuitat pe care o oferă Diana Resort din Baile Herculane.