0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania
Ana Hotels Sport/Bradul

Ana Hotels Sport/Bradul

Un minunat și confortabil hotel așezat lângă pădure te asteapta la poalele magnificului Muntele Postăvarul, lângă Brașov

Deschis în mijlocul naturii deosebite din Poiana Brașov, Ana Hotels este un complex de patru stele care oferă oaspeților o experiență de neuitat. Situat la poalele Masivului Postăvaru, hotelul este locul perfect pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de priveliști spectaculoase ale munților.

Hotelul Ana oferă o varietate de opțiuni de cazare, inclusiv camere spațioase, apartamente elegante și vile de lux, fiecare decorată cu gust și mobilată confortabil pentru a asigura o ședere relaxantă. Facilitățile includ acces la internet Wi-Fi, TV cu ecran plat și minibar.

Pe lângă facilitățile de cazare, hotelul Ana oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment, inclusiv un centru spa modern, piscină interioară și exterioară, sală de fitness și terenuri de tenis și fotbal. De asemenea, există mai multe opțiuni de restaurante și baruri la dispoziția oaspeților, de la restaurantul tradițional românesc la barul de la piscină cu băuturi răcoritoare și gustări delicioase.

Hotelul Ana este, de asemenea, un loc ideal pentru organizarea de evenimente și întâlniri de afaceri, oferind mai multe săli de conferințe și întâlniri, echipate cu cele mai moderne facilități tehnice.

Cu toate acestea, una dintre cele mai mari atracții ale hotelului Ana este locația sa, oferind oportunități nenumărate pentru drumeții și excursii în împrejurimi, inclusiv vizitarea Castelului Bran, a cetății Râșnov și a orașului medieval Brașov.

Cu servicii excelente și facilități de primă clasă, hotelul Ana este alegerea perfectă pentru oricine caută o experiență de neuitat în Poiana Brașov.