0234.512.143 office@lectoform.roB-dul Alexandru cel Bun, Nr. 1, Bl.1, Sc. B, Ap. 1 Bacau, Romania
Afrodita Resort & Spa

Afrodita Resort & Spa

Afrodita Resort & Spa este un hotel de lux situat în stațiunea Baile Herculane, ce oferă o gamă largă de facilități pentru o experiență de neuitat.

Camerele elegante și spațioase sunt dotate cu aer condiționat, minibar și televizor cu ecran plat, iar oaspeții se pot bucura de priveliști spectaculoase asupra munților din jur de pe balconul privat.

Facilitățile hotelului includ o piscină interioară și exterioară, un centru de fitness și un spa relaxant, unde oaspeții se pot bucura de tratamente de înfrumusețare și masaje.

Restaurantul hotelului servește preparate delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, iar barul este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail.

Cu o locație convenabilă în apropierea băilor termale și a altor atracții turistice importante din Baile Herculane, Afrodita Resort & Spa este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și plină de aventuri.

Cu o ambianță liniștită și relaxantă, Afrodita Resort & Spa este locul ideal pentru o escapadă romantică sau o vacanță în familie într-un cadru de lux și rafinament. Rezervați acum pentru a vă bucura de toate acestea și multe altele la Afrodita Resort & Spa din Baile Herculane.