Hotel Perla este situat in statiunea Slanic Moldova, supranumita si „Perla a Moldovei”, inconjurat de un peisaj idilic, Hotelul Perla va ofera o oaza de relaxare si ospitalitate.

Renovat si modernizat complet, Hotelul Perla si-a redeschis portile in 2016, intr-un concept nou ce inglobeaza: 85 camere si apartamente, centru de conferinte, doua restaurante, un modern centru SPA, precum si o baza de tratament beneficiind de aparatura de ultima generatie.

Colectia de ingrediente a unui sejur placut – eleganta si rafinament, stil si discretie, intimitate si rasfat, va este etalata in culorile oricarui anotimp.

Oaspeții pot savura cina sau un mic dejun continental la Hotel Perla****. Restaurantul proprietății servește preparate internaționale, realizate de un maestru bucătar renumit.

Centrul de wellness şi spa este bine echipat și oferă mai multe facilități de tratament. Proprietatea are saună și salină. Oaspeții pot practica diverse activități în apropierea unității de cazare, inclusiv schiatul.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional George Enescu Bacău, situat la 51 km de proprietate.