Hotel Bueno este deschis din vara anului 2010, situat în partea de nord a statiunii Mamaia, la 5 metri de plaja si de Marea Neagra, în imediata apropiere a hotelului Zenith (fostul Golden Tulip). Camerele din Hotel Bueno sunt spatioase si mobilate modern si dispun de aer conditionat si Wi-Fi gratuit. Acestea au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, plase de tântari si balcoane. Fiecare camera include minibar, seif si birou.

SERVICII HOTELIERE:
CAZARE Preluarea camerelor se face începând cu orele 16.00. În eventualitatea în care exista camere disponibile, acestea pot fi preluate si mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii pâna la ora 12.00. **Cazarea se va face în baza prezentarii unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie. Tariful din oferta este valabil pentru cazarea a 2 adulti si 2 copii cu vârsta de maxim 7 ani. Tariful de cazare nu include si micul dejun. Hotelul accepta cazarea a 2 copii în camera cu 2 adulti doar în situatia în care unul dintre copii are maxim 7 ani si al doilea are maxim 14 ani.

SERVICII MASA
Toate mesele – mic dejun, dejun si cina, se servesc a la carte – comanda din meniu din bugetul alocat în valoare de 1.000 lei/sejur 6 nopti sau 1.200 lei/sejur 7 nopti.

SERVICII INCLUSE
LectoForm Travel asigura gratuit sezlonguri pe plaja hotelului Bueno pentru 2 persoane/camera pentru perioada desfasurarii cursurilor cu exceptia zilelor de check in si check out.

DESCARCA DE AICI GHIDUL HOTELIER CU PRETURI PENTRU COPII SI DETALII