Situat în Calimanesti, la mai putin de 1 km de parcul acvatic Cozia, Hotelul Izvoare Caciulata are un restaurant, bar, piscina în aer liber si parcare privata gratuita. Acest hotel de 4 stele pune la dispozitie o gradina si camere cu aer conditionat, WiFi gratuit si baie privata. De asemenea, hotelul are receptie cu program nonstop, depozit de bagaje si room-service. Toate camerele sunt dotate cu birou si TV cu ecran plat. De asemenea, unitatile de cazare includ un dulap. Oaspetii au acces la o terasa la soare. Zona este populara pentru drumetii, iar Hotelul Izvoare Caciulata ofera închirieri auto.

FACILITATI HOTEL
Preluarea camerelor se face începând cu orele 15.00. În eventualitatea în care exista camere disponibile, acestea pot fi preluate si mai devreme. Decazarea se face în ultima zi a sesiunii pâna la ora 11.30. Tariful din oferta include cazarea în camera dubla pentru 2 adulti si 1 copil de maxim 7 ani cu mic dejun buffet suedez.

SERVICII MASA
Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez. Dejunul si cina se servesc a la carte din contul de camera în valoare de 800 lei – sejur 6 nopti sau 1.000 lei – sejur 7 nopti.

SERVICII INCLUSE
Acces la piscina exterioara cu apa termala, accesul la sala de sport, parcare si internet WI-FI gratuit. Excursie de socializare la obiectivele turistice din zona pentru 2 persoane. Excursia include si masa de pranz – set meniu, in cadrul unui restaurant cu specific traditional.

DESCARCA DE AICI GHIDUL HOTELIER CU PRETURI PENTRU COPII SI DETALII