Un hotel de 4 stele calduros, primitor, castigator a numeroase premii ,cu interioare vibrante, un deosebit centru Spa, numeroase optiuni de serivire a meselor si un cadru modern pentru intalinirile de afaceri. Imbinarea ospitalitatii si a serviciilor personalizate definesc hotelul ca destinatie perfecta pentru relaxare.

Hotelul International Sinaia va pune la dispozitie toate acestea si nu numai…

Hotelul este situat pe Valea Prahovei, la numai 120 de kilometri distanta de Bucuresti la poalele Masivului Bucegi in celebra statiune Sinaia, nu departe de atractiile turistice din zona, precum Manastirea Sinaia, Casino Sinaia, Castelul Peles, trasee turistice si multe altele. Te poti relaxa in camerele noastre cu design classic, o superba vedere catre munti si un decor inspirat pentru a va oferi un spatiu confortabil dupa o zi de calatorie, sedinta sau de plimbare in staiune.
Fiind o statiune preferata de practicantii sporturilor de iarna, schiatul este o alta optiune pe care o poti incerca in timpul sederii in hotelul nostru. In cazul in care calatoriti cu copii, hotelul va ofera facilitatii special amenajate pentru acestia, precum spatii de joaca atat in interior cat si in exterior.

In semn de recunoastere pentru serviciile de inalt standard, design-ul extraordinar, mediul prietenos cu familiile si locatia excelenta, autoritatile din industria hoteliera certifica constant acest lucru. Castigator al TripAdvisor’s Certificate of Excellence in 2013 si 2014 precum si Traveler’s Choice in fiecare an incepand cu 2015, Hotelul International Sinaia contiuna sa se distinga de competitori in modul in care conteaza cel mai mult: calitatea. Astfel poti fi sigur ca prin alegerea hotelului nostru te poti bucura de servicii de inalta calitate, confort si relaxare.

In urmatoarea calatorie in Sinaia, descopera cea mai buna algere a unui hotel de lux pentru o vacanta cu familia, o escapada de cuplu sau o sedinta de afaceri.